Blog

Benzinmotoros fűnyírók – amikor hobbink a hatékonyság

2018.11.11.

Minden kertes háznál kell egy fűnyíró. Amint megérkeznek az első melegebb tavaszi napok, kimerészkednek a tulajdonosok a kertbe, leporolják a fűnyírókat, és felkészítik a várva várt szezonnyitó első fűvágásra.

tovább

Honda, a környezetvédő szivattyú

2018.10.11.

Pár évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy megolvadhatnak a sarki jégsapkák, emelkednek a tengerek szintjei és a hullámok elöntik a velencei Szent Márk teret, ahol csizmában sétálnak a turisták, miközben a gondolázás élményét hanyagolják. És miközben az emberiség lassan öntudatára ébredt és tudatos környezetvédővé vált, a Honda cég ezt előrelátta és az elsők között emelte fel hangját a környezeti ártalmak csökkentése érdekében.

tovább

Az íróasztaltól a versenypályáig

2018.09.03.

Amikor Soichiro Honda 1937-ben létrehozta az első vállalatát, még csak a gépek iránti szeretete és az újítás vágya hajtotta.

tovább

Honda, nemcsak az utakon

2018.08.05.

Laikusként, ha meghallja azt a szót: Honda, biztosan eszébe jut, hogy van Honda autó vagy motor.

tovább

A Honda jó kisgép

2018.07.07.

Tudja ön, hogy melyik az a nemzetközi vállalat, amely a világ tizenöt országában, összesen negyvenöt gyártó-üzemben, egyaránt jelen van az autó és motorkerékpár gyártásban, a hobbigép-gyártásban, valamint a szerszámgépek és a kerti kisgépek gyártásában? Ez a vállalat természetesen a Honda.

tovább

Mikor érdemes Honda benzinmotoros szivattyúban gondolkodni?

2018.04.23.

Amikor szivattyút veszünk, általában locsolásra, tiszta víz innen-oda mozgatására gondolunk csak elsődlegesen. Pedig egy kis plusz befektetéssel, egy kis átgondolással pokoli helyzetekben is a legfőbb segítségünk lehet a jól megválasztott szivattyú, például, mikor kilép a medréből a házunk mellett csordogáló, addig kedves kis patak. Hogyan segít a Honda vízszivattyú? Elmeséljük>>

tovább

A kármentés mestere: Honda zagyszivattyú

2018.04.23.

Szerencsére ma már szinte sosem kell életeket menteni árvízesemények kapcsán, de a tavaszi olvadás, a csapadékos időszak, és a nyomukban kialakuló árvizek és belvizek, építkezések közben feltörő talajvizek feladják a leckét. Zavaros, iszapos, szuszpendált törmelékes vizet nem lehet akármivel szivattyúzni! Bemutatjuk a kármentés mesterét, a Honda motoros zagyszivattyúját>>

tovább