A Honda jó kisgép

2018.07.07.

Tudja ön, hogy melyik az a nemzetközi vállalat, amely a világ tizenöt országában, összesen negyvenöt gyártó-üzemben, egyaránt jelen van az autó és motorkerékpár gyártásban, a hobbigép-gyártásban, valamint a szerszámgépek és a kerti kisgépek gyártásában? Ez a vállalat természetesen a Honda.

Igen, a Honda neve mára nem pusztán az autóiparral, vagy a minőségi, méltán jó hírnek örvendő motorkerékpárok gyártásával függ össze, de napjainkra jelentős szerepet tölt be a gépgyártás számos területén is. Ma már nem kell azon sem meglepődnünk, ha azt látjuk, hogy a szomszéd érces hangú fűnyíróján, esetleg hómaróján, vagy permetezőjén a Honda felirat díszeleg. A cég kis- és hobbi gépei, nagytestvéreikhez hasonlóan, precizitásukkal, megbízhatóságukkal és strapabírásukkal hódítanak teret a nemzetközi piacon, nem csak szakmai, de a háztartási végfelhasználói körökben is.

Egy ergonomikus kialakítással bíró benzinmotoros Honda fűnyíróval például kifejezetten élvezet lenyírni a gyepet. A Smart drive, a cruise control, a micro cut, vagy a roto stop nem a Forma 1 világából eredő titkos szakkifejezések, csupán a Honda fűnyíróinak a teljesség igénye nélkül felsorakoztatott főbb jellemzői.

A technológiai fejlesztések és újítások szinte valamennyi Honda kisgépre jellemzőek. Akik nem hiszik, hogy egy áramfejlesztő is lehet áramvonalas, azoknak a Honda áramfejlesztők kifejezetten kellemes csalódást fognak okozni.
Azok számára pedig, akik úgy vélik, hogy amennyiben egy kerti kisgép szép, az valószínűleg a teljesítmény rovására megy, azt kell mondanunk, hogy a Honda esetében ez nem igaz. A 17 lóerős, V-twin léghűtéses motorral ellátott fűnyíró traktor nem csak gyönyörű, de bivalyerős is.

Az 1948 szeptemberében alapított Honda Motor létezése első percétől fogva kivételes színvonalú mérnöki teljesítményéről ismert. Ennek fényében webáruházunk, a Honda benzinmotoros fűnyírók, fűkaszák, áramfejlesztők, fűnyírótraktorok, valamint permetezők, öntöző szivattyúk, kapálógépek, szegélynyírók, zagyszivattyúk és számos más Honda kisgép elkötelezett forgalmazója.

vissza