Honda kisgépek- hondaszivattyuk.hu

A Honda jó kisgép

2018.07.07.

Tudja ön, hogy melyik az a nemzetközi vállalat, amely a világ tizenöt országában, összesen negyvenöt gyártó-üzemben, egyaránt jelen van az autó és motorkerékpár gyártásban, a hobbigép-gyártásban, valamint a szerszámgépek és a kerti kisgépek gyártásában? Ez a vállalat természetesen a Honda.

Igen, a Honda neve mára nem pusztán az autóiparral, vagy a minőségi, méltán jó hírnek örvendő motorkerékpárok gyártásával függ össze, de napjainkra jelentős szerepet tölt be a gépgyártás számos területén is. Ma már nem kell azon sem meglepődnünk, ha azt látjuk, hogy a szomszéd érces hangú fűnyíróján, esetleg hómaróján, vagy permetezőjén a Honda felirat díszeleg. A cég kis- és hobbi gépei, nagytestvéreikhez hasonlóan, precizitásukkal, megbízhatóságukkal és strapabírásukkal hódítanak teret a nemzetközi piacon, nem csak szakmai, de a háztartási végfelhasználói körökben is.

Egy ergonomikus kialakítással bíró benzinmotoros Honda fűnyíróval például kifejezetten élvezet lenyírni a gyepet. A Smart drive, a cruise control, a micro cut, vagy a roto stop nem a Forma 1 világából eredő titkos szakkifejezések, csupán a Honda fűnyíróinak a teljesség igénye nélkül felsorakoztatott főbb jellemzői.

A technológiai fejlesztések és újítások szinte valamennyi Honda kisgépre jellemzőek. Akik nem hiszik, hogy egy áramfejlesztő is lehet áramvonalas, azoknak a Honda áramfejlesztők kifejezetten kellemes csalódást fognak okozni.
Azok számára pedig, akik úgy vélik, hogy amennyiben egy kerti kisgép szép, az valószínűleg a teljesítmény rovására megy, azt kell mondanunk, hogy a Honda esetében ez nem igaz. A 17 lóerős, V-twin léghűtéses motorral ellátott fűnyíró traktor nem csak gyönyörű, de bivalyerős is.

Az 1948 szeptemberében alapított Honda Motor létezése első percétől fogva kivételes színvonalú mérnöki teljesítményéről ismert. Ennek fényében webáruházunk, a Honda benzinmotoros fűnyírók, fűkaszák, áramfejlesztők, fűnyírótraktorok, valamint permetezők, öntöző szivattyúk, kapálógépek, szegélynyírók, zagyszivattyúk és számos más Honda kisgép elkötelezett forgalmazója.

vissza

Kapcsolat

Telephelyünk (szivattyú szaküzlet, szivattyú bolt, élelmiszeripari gépek, szivattyú szerviz):
VL Szivattyú Kft.
2225 Üllő Bimbó u. 4.
Tel/fax: +36-29/320-150
Tel/fax: +36-29/321-160
E-mail: info@vlbt.hu

Weboldalunk: www.szivattyuwebaruhaz.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Tavasztól-Őszig (az időjárás függvényében) minden szombat: 8.00 - 12.00