Honda kisgépek- hondaszivattyuk.hu

Az íróasztaltól a versenypályáig

2018.09.03.

Amikor Soichiro Honda 1937-ben létrehozta az első vállalatát, még csak a gépek iránti szeretete és az újítás vágya hajtotta.

Ahogy azonban sorra megvalósultak nagyratörő álmai, ahelyett, hogy hátradőlt volna, és élvezte volna a sikert, egyre újabb ötletek pattantak ki a fejéből, melyeket kitartó munkával meg is valósított, mindig szétfeszítve az adott korszak műszaki fejlettségének kereteit. Így készültek el az első motorkerékpárok, majd a személy- és teherautók, később a versenyautók és a repülőgépek is.

Az innováció nemcsak a közlekedési eszközök fejlesztésében, hanem sok egyéb gép kidolgozásában és tökéletesítésében is megnyilvánult. Szinte nincs az életnek olyan területe, melyen a cég ne tudna kiváló minőségű termékekkel megjelenni, hatékonyabbá téve a munkát és komfortosabbá az emberek hétköznapjait. Amennyiben pedig a gépek működtetéséhez villamos energia szükséges, rendelkezésünkre állnak a Honda minden igényt kielégítő áramfejlesztői.

Ahogy a cég eljutott messzi vidékekre, távoli országokba, úgy juthat el az is, aki lakókocsival vagy akár vízi járművel közlekedik. Az áramfejlesztők csendesen, szinte észrevétlenül dolgoznak, megbízhatóan kiszolgálják tulajdonosukat. Működésük környezetbarát és egyben gazdaságos is, kis méretük pedig lehetővé teszi könnyű szállításukat.

Aki nem utazik, mert halaszthatatlan munkája van, az is találkozhat a cég áramfejlesztőinek valamelyikével. Olyan stabil áramot képesek biztosítani, hogy az akár egy számítógép működtetéséhez is használható, nem kell tartani az áramerősség ingadozása által okozott meghibásodástól, működési zavartól.

A generátorcsaládok igazi nagyágyúi helytállnak akár építkezéseken is, hiszen erősek, egy töltéssel sokáig működnek, hosszú élettartamúak, sőt, megnövelik az általuk működtetett berendezések élettartamát is.

A cég ötven éve élen jár az autó- és motorsportban is, olyannyira, hogy áramfejlesztőit nemcsak saját versenyzőik, hanem még az ellenfelek is szívesen használják. Így aztán valóban megvalósul az alapító szándéka: jobbá tenni az emberek életét, és hozzásegíteni őket a sikerhez.

vissza

Kapcsolat

Telephelyünk (szivattyú szaküzletszivattyú boltélelmiszeripari gépekszivattyú szerviz):
VL Szivattyú Kft.
2225 Üllő Bimbó u. 4.
Tel/fax: +36-29/320-150
Tel/fax: +36-29/321-160
E-mail: info@vlbt.hu

Weboldalunk: www.szivattyuwebaruhaz.hu