Honda kisgépek- hondaszivattyuk.hu

Mikor van szükség inkább fűkaszára, szegélynyíróra?

2018.12.15.

A Honda név hallatán mindenkinek más jut az eszébe: versenyautó, személyautó, motorkerékpár, de mára már a hobbigépek és kerti kisgépek - mint például a fűkasza, szegélynyíró és fűnyíró – területén is neves márka.

Az alapító Soichiro Honda szerette saját kezével megalkotni, amit megálmodott, így a folytonos technikai fejlesztésekkel, újabb és újabb területekre törtek be gondosan megtervezett és kivitelezett termékeikkel. Napjainkra a gépgyártás és a kerti kisgépek terén is nagy hírnévre tettek szert.

Egy szépen zöldellő kertben kellemes lazítani, jó a gyermekek focizását és gólörömét megfigyelni. A cserjékkel, évelő növényekkel és az egynyári virágokkal szegélyezett ösvényeken elégedetten végigsétálni megnyugtató érzés. De ezeket időről időre karban is kell ám tartani! Borzasztóan csúnyán néz ki, amikor a szegélyekre ránő a fű. Ha van egy jó fűnyírója, amivel a pázsitot nyírja, még nem biztos, hogy a szegélyeket is tökéletesre tudja igazítani vele. A tökéletes megoldás erre a célra a szegélynyíró. A benzinmotoros szegélynyíró fogantyúja úgy van kialakítva, hogy kényelmes tartást eredményezzen és ön az apró, részletes munkára tudjon koncentrálni, nem pedig arra hogyan tartsa a szegélynyírót. GX 25-ös motorja rendkívül csendes működésével egyáltalán nem zavarja a koncentrációt.

Azonban ha egy gyümölcsösben, a gyümölcsfák között, vagy a zöldséges kertben vannak olyan területei, ahova fűnyíróval nem fér be, oda már a fűkasza ereje jobban megfelel. A szegélynyírótól erőteljesebb felépítésű, kicsit nehezebb, de a vállheveder segítségével ez is könnyedén kezelhető. Az UMK 435-ös tipusú fűkasza 35 cm3-es motorjával a legerősebb a Honda fűkaszák között. Ha azonban nehéznek találja egy ekkora gép kézben tartását, erre is ad megoldást a Honda UMR 425-ös modelljével, amely egy háti fűkasza. Nevének megfelelően a fűkasza legnehezebb részét hátizsákként a hátára veheti, ezzel a súly nagy része áthelyeződik a kézről.

Minden szegélynyíró és fűkasza alap tartozéka a damil fej, és a biztonságot is szem előtt tartva, mindegyikhez védőszemüveg is jár.
A Honda kerti kisgépei precíz, megbízható, strapabíró termékeikkel minden vásárló megelégedését elnyerik.

vissza

Kapcsolat

Telephelyünk (szivattyú szaküzletszivattyú boltélelmiszeripari gépekszivattyú szerviz):
VL Szivattyú Kft.
2225 Üllő Bimbó u. 4.
Tel/fax: +36-29/320-150
Tel/fax: +36-29/321-160
E-mail: info@vlbt.hu

Weboldalunk: www.szivattyuwebaruhaz.hu