Honda kisgépek- hondaszivattyuk.hu

Zagyszivattyú: szükségben nagy segítség

2020.02.12.

Nem akarunk zagyvaságokat beszélni ezért inkább bemutatjuk a zagyszivattyút, ami valóban nagy segítség lehet a szükségben. Mégpedig jó szívvel ajánljuk a nálunk forgalmazott Honda márkájú minőségi zagyszivattyúkat.

Mi sem bizonyítja jobban, nemcsak a márka minőségét, hanem a teherbírását is az, hogy óriási feladatot oldottak meg a Honda WT 40 benzinmotoros zagyszivattyúk segítségével a 2006-os magyarországi dunai árvíz során, amikor is napokon keresztül megállás nélkül üzemeltek ezek a zagyszivattyúk, hogy a kiszabadult víz minél hamarabb visszakerüljön a Duna medrébe.

De milyen szivattyú a zagyszivattyú?

A zagyszivattyú egy olyan nagy teljesítményű szivattyú, ami szennyezett víz eltávolítására alkalmas. Nemcsak nagy teljesítménye miatt alkalmas a koszos víz szivattyúzására, hanem mert olyan kiképzésű, hogy a vízben lévő kisebb-nagyobb darabok, szennyeződések nem okoznak neki kárt. Gondoljunk bele, mi mindent összeszedett a víz a fent említett árvíz során a Duna medrén kívül. Az ilyen szennyeződések a sima szivattyúkat, legyen az bármilyen nagy teljesítményű is, egyből tönkre tették volna.

Hol és mire használják a zagyszivattyúkat?

A zagyszivattyúk, mivel ilyen nagy teljesítményű berendezések, bevethetőek építkezéseken a szennyezett vízzel teli munkagödrök víztelenítésére. A benzinmotoros zagyszivattyú, mint például a Honda WT 30-as benzinmotoros zagyszivattyú, rendszeresített berendezés a tűzoltóknál, katasztrófavédelmi és polgárvédelmi intézeteknél, ahol a kárelhárítási feladatok megoldásában nyújt nagy segítséget.

Mit tudnak a Honda robbanómotoros zagyszivattyúk?

Ezek a zagyszivattyúk „súlyos egyéniségek”, hiszen méretük, súlyuk miatt - ami típustól függően 47-78 kg is lehet – nem lehet csak úgy ide-oda húzgálni. Általában szerviz autók segítségével kerülnek a káresemény vagy az építkezés helyszínére. Csatlakozó csőméretük 2-4 col, ami lehetővé teszi a maximum 31 mm-es szemcséjű szennyeződésekkel teli víz szivattyúzását.

Ha olyan vállalkozást üzemeltet, ahol gyakori feladat a szennyezett víz eltávolítása, és ehhez megbízható eszközt keres, válassza ki oldalunkról a megfelelő berendezést. Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz a termékkel.

vissza

Kapcsolat

Telephelyünk (szivattyú szaküzletszivattyú boltélelmiszeripari gépekszivattyú szerviz):
VL Szivattyú Kft.
2225 Üllő Bimbó u. 4.
Tel/fax: +36-29/320-150
Tel/fax: +36-29/321-160
E-mail: info@vlbt.hu

Weboldalunk: www.szivattyuwebaruhaz.hu