Áramfejlesztő EM

HONDA EM30 generátor (áramfejlesztő)

 

Egy igazi kisméretű nagymesterrel állunk szemben.

Ez az áramfejlesztő kategóriájánál 25-50%-al könnyebb kivitelezésben, főleg olyan alkalmazásoknál használható ki minden tulajdonsága, ahol nagyon stabil áram szükséges terheléstől függetlenül, fontos a kis méret, a könnyű szállíthatóság, a megbízhatóság és az egy feltöltéssel való kiemelkedően hosszú működtetés. Cycloconverter szabályozással működik, ami olyan, mint az inverter, azzal a különbséggel, hogy a terheléstől függetlenül 3000 ford/percent megy a motor. Ez a generátor maximális terhelés mellett is képes több mint öt órát üzemelni egyetlen üzemanyag feltöltéssel

 

Típus: EM30 áramfejlesztő
Akkumulátortöltés (12VA): 12
Benzin tartály (l): 10,2
Foly. teljesítmény (kVA): 2,6
Folyamatos áram (A): 11,4
Max. teljesítméy (kVA): 3
Méret (mm): 440x400x480
Motor típus: GX 200
Súly (kg): 32
Védelem: IP 23
Zajszint LWA (db(A)): 96

 

További információ, megrendelés: Honda EM30 generátor (áramfejlesztő)

 

HONDA EM65 generátor (áramfejlesztő)

 

 

 

Az EM 65 -ös generátorok a legnagyobb, inverterrel felszerelt egyfázisú áramfejlesztő a Honda kínálatából. Hasonlóan az EU sorozathoz, ezek a generátorok is fel vannak szerelve az automatikus gázszabályzóval, ami a terhelés függvényében változtaja a motor fordulatszámát, hogy mindig a leghatékonyabb üzemanyagfelhasználás mellett kapjunk stabil áramot.

Ami viszont nagyban megülönbözteti az elődeitől, hogy egy „i-Monitor" folyadékkristályos kijelzőn betekintést enged a gép működésébe: tájékoztat a működésben eltöltött üzemórákról, a kimeneti árammal kapcsolatos adatokról, a motor fordulatszámáról és az akkumulátor töltöttségi állapotáról. Ugyanez az „i-Monitor" rendszer jelzi a generátor túlterheltségét és túlmelegedés esetén le is állítja azt. Az olajszintet is figyelve nem engedi a kenőanyag biztonsági szint alá csökkenését, így nagyon hosszú időn keresztül biztonságosan üzemeltethető az áramfejlesztő. A javítást is megkönnyítve, úgyszintén adatokat olvashatunk le az esetleges meghibásodásokkal kapcsolatosan, ezáltal a hibaelhárítás ideje is lényegesen lecsökkent.

Ez a generátor olyan felhasználóknak készült, akik sokféle fogyasztót kívánnak táplálni, legyen az körfűrész, elektronikus berendezés, de akár az áramingadozásokra legérzékenyebb számítógép is, melyek együttes igénye nem haladja meg a 6,5 kVA-t.

 

Típus: EM 65 áramfejlesztő
Benzin tartály (l): 17
Fogyasztás (l/óra): 3,6
Foly. teljesítmény (kVA): 5,5
Folyamatos áram (A): 23,9
Max. teljesítméy (kVA): 6,5
Méret (mm): 810x670x690
Motor típus: GX 390
Súly (kg): 97
Védelem: IP 23
Zajszint LWA (db(A)): 96

 

 

További információ, megrendelés: Honda EM30 generátor (áramfejlesztő)

 

* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000ford/perc fordulaton mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben.