Blog

Zagyszivattyú: szükségben nagy segítség

2020.02.12.

Nem akarunk zagyvaságokat beszélni ezért inkább bemutatjuk a zagyszivattyút, ami valóban nagy segítség lehet a szükségben. Mégpedig jó szívvel ajánljuk a nálunk forgalmazott Honda márkájú minőségi zagyszivattyúkat.

tovább

Ne cipekedjen! Használjon Honda benzinmotoros szállítóeszközt!

2019.11.15.

Bojler, televízió, cement, hűtőszekrény, mosógép, csemperagasztó, cirkó, járólap, tégla. Tudja, mi a közös ebben a felsorolásban? Nos, az, hogy ezek egyike sem túlságosan nagy súlyú dolog, mégis, méretükből, vagy felületükből adódóan rendkívül nehéz mozgatni őket.

tovább

Készüljön időben a télre hómaróval!

2019.10.11.

A télnek rengeteg varázsa van. Egy gyönyörűen behavazott táj szépsége nem kevésbé megindító látvány, mint az aranyszínben fürdő, nyár végi búzatábla. A tél a hóangyalok, a forralt bor, a hógolyócsaták időszaka, na és persze, a hajnali fagyban, átizzadt ruhában, átfagyott végtagokkal történő hólapátolásé.

tovább

Öntözés profi módon

2019.08.11.

Itt a nyár, ami a globális klímaváltozásnak köszönhetően évről évre sokkal melegebb és egyre szárazabb. Sokkal kevesebb csapadék hull, az eső nagy viharral jön, de a lehulló esőcseppeket hamar beszívja a talaj.

tovább

Sövényvágó – a profik élni sem tudnak nélküle

2019.08.11.

Ha kertünk van, és azt folyamatosan szépnek akarjuk látni, sőt azt szeretnénk, ha a látogatóink el lennének ámulva tőle, akkor mindenképpen rendszeresen időt kell szakítanunk a kerti növényeink ápolására.

tovább

Benzines legyen a fűnyírónk vagy elektromos? Érvek pro és kontra

2019.06.07.

A legalapvetőbb különbség triviális a két berendezés között: az elektromos fűnyíró árammal működik, a benzines fűnyíró pedig benzinnel vagy pedig valamilyen üzemanyag-keverékkel. Mindkét típus kiválóan üzemelhet, csak néhány dolgot át kell gondolnunk, mielőtt a vásárlás mellett döntünk.

tovább

Ha mindent elönt a zagy, akkor ez a jó választás

2019.05.18.

A zagy szó sokaknak ismerős lehet, mintha már valahol hallottak volna róla. De mégis kevesen tudják, hogy a zagy valami olyasmi, ami akár bármelyikünk otthonában vagy kertjében jelen lehet és elég nagy károkat tud okozni.

tovább

Minden kerttulajdonos álma: a kapálógép

2019.03.27.

Sokan álmodoznak egy hangulatos családi házról, amelynek hatalmas kertjében szinte mindent megtermelhetnek maguknak.

tovább

Áramfejlesztő A-Z-ig

2019.01.07.

Az áramfejlesztő, becsületes nevén aggregátor vagy más néven generátor villamos áram előállítására alkalmas berendezés. Ahhoz, hogy jól válasszunk, több szempontot figyelembe kell vennünk.

tovább

Mikor van szükség inkább fűkaszára, szegélynyíróra?

2018.12.15.

A Honda név hallatán mindenkinek más jut az eszébe: versenyautó, személyautó, motorkerékpár, de mára már a hobbigépek és kerti kisgépek - mint például a fűkasza, szegélynyíró és fűnyíró – területén is neves márka.

tovább