Blog

Öntözés profi módon

2019.08.11.

Itt a nyár, ami a globális klímaváltozásnak köszönhetően évről évre sokkal melegebb és egyre szárazabb. Sokkal kevesebb csapadék hull, az eső nagy viharral jön, de a lehulló esőcseppeket hamar beszívja a talaj.

tovább

Sövényvágó – a profik élni sem tudnak nélküle

2019.08.11.

Ha kertünk van, és azt folyamatosan szépnek akarjuk látni, sőt azt szeretnénk, ha a látogatóink el lennének ámulva tőle, akkor mindenképpen rendszeresen időt kell szakítanunk a kerti növényeink ápolására.

tovább

Benzines legyen a fűnyírónk vagy elektromos? Érvek pro és kontra

2019.06.07.

A legalapvetőbb különbség triviális a két berendezés között: az elektromos fűnyíró árammal működik, a benzines fűnyíró pedig benzinnel vagy pedig valamilyen üzemanyag-keverékkel. Mindkét típus kiválóan üzemelhet, csak néhány dolgot át kell gondolnunk, mielőtt a vásárlás mellett döntünk.

tovább

Ha mindent elönt a zagy, akkor ez a jó választás

2019.05.18.

A zagy szó sokaknak ismerős lehet, mintha már valahol hallottak volna róla. De mégis kevesen tudják, hogy a zagy valami olyasmi, ami akár bármelyikünk otthonában vagy kertjében jelen lehet és elég nagy károkat tud okozni.

tovább

Minden kerttulajdonos álma: a kapálógép

2019.03.27.

Sokan álmodoznak egy hangulatos családi házról, amelynek hatalmas kertjében szinte mindent megtermelhetnek maguknak.

tovább

Áramfejlesztő A-Z-ig

2019.01.07.

Az áramfejlesztő, becsületes nevén aggregátor vagy más néven generátor villamos áram előállítására alkalmas berendezés. Ahhoz, hogy jól válasszunk, több szempontot figyelembe kell vennünk.

tovább

Mikor van szükség inkább fűkaszára, szegélynyíróra?

2018.12.15.

A Honda név hallatán mindenkinek más jut az eszébe: versenyautó, személyautó, motorkerékpár, de mára már a hobbigépek és kerti kisgépek - mint például a fűkasza, szegélynyíró és fűnyíró – területén is neves márka.

tovább

Benzinmotoros fűnyírók – amikor hobbink a hatékonyság

2018.11.11.

Minden kertes háznál kell egy fűnyíró. Amint megérkeznek az első melegebb tavaszi napok, kimerészkednek a tulajdonosok a kertbe, leporolják a fűnyírókat, és felkészítik a várva várt szezonnyitó első fűvágásra.

tovább

Honda, a környezetvédő szivattyú

2018.10.11.

Pár évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy megolvadhatnak a sarki jégsapkák, emelkednek a tengerek szintjei és a hullámok elöntik a velencei Szent Márk teret, ahol csizmában sétálnak a turisták, miközben a gondolázás élményét hanyagolják. És miközben az emberiség lassan öntudatára ébredt és tudatos környezetvédővé vált, a Honda cég ezt előrelátta és az elsők között emelte fel hangját a környezeti ártalmak csökkentése érdekében.

tovább

Az íróasztaltól a versenypályáig

2018.09.03.

Amikor Soichiro Honda 1937-ben létrehozta az első vállalatát, még csak a gépek iránti szeretete és az újítás vágya hajtotta.

tovább