Honda kisgépek- hondaszivattyuk.hu

Honda, nemcsak az utakon

2018.08.05.

Laikusként, ha meghallja azt a szót: Honda, biztosan eszébe jut, hogy van Honda autó vagy motor.

Az viszont nagy valószínűséggel eszébe sem jut, hogy a Honda, mint gyártó különböző gépeket is gyárt, többek között szivattyúkat is. A távol-keleti illetőségű Honda cég amerikai gyárában készíti a Honda márkájú víz-, zagy- és kémiai szivattyúkat. Mindhárom fajtára jellemző a távol-keleti precizitás, a takarékos működés, hatékonyság és a tartós üzemelés.
A Honda szivattyúk kiválóan alkalmazhatóak a mezőgazdaságban, a kertészetekben, sőt akár hiszi, akár nem, a kárelhárítás területén is nagy hatékonysággal tudják alkalmazni.
Ezek a berendezések típustól függően akár 50 méter mélységből is fel tudják a vizet hozni.

Vízszivattyúk
A vízszivattyúk köréből megkülönböztetünk WX, WH, valamint WB típusút is. A WX típusú a legkisebb, könnyű, de ennek ellenére jó minőségű szállítóteljesítménnyel bír. Így akár katasztrófahelyzetek esetén is hatékonyan alkalmazható.
A WH szivattyú, mely maximum öt atmoszféra nyomást tud produkálni, inkább mezőgazdasági területeken és kertészetekben végezheti a vízellátó tevékenységet. A WB típus egy kisebb fajta átemelő szivattyú, mely akár ötszáz liter szennyezett víz átemelésére is alkalmas. Előszeretettel használják a mezőgazdaságban szórófejes öntözőrendszerek üzemeltetésére. Nemcsak munkagödrök, ipari gödrök vízmentesítésére használható, de a WB 30-as szivattyúkat használja a katasztrófavédelem.

Zagyszivattyúk
A Honda zagyszivattyúk három teljesítményfokozatban kaphatóak. A 20-as kisebb kárelhárítási folyamatokhoz alkalmas leginkább, a 30-ast már a polgárvédelem és a tűzoltóság is rendszeresen használja, a 40-es azonosítójú pedig már nagyszabású, például árvízvédelmi feladatok ellátása során is jól alkalmazható.

Kémiai szivattyúk
A Honda gyártmányú, WMP azonosítójú szivattyút kémiai jellegű anyagok szivattyúzására tudja felhasználni. Fontos tudnia, hogy semmiképpen nem szabad olyan anyagok szivattyúzására használni, amit később el szeretnének fogyasztani.

vissza

Kapcsolat

Telephelyünk (szivattyú szaküzletszivattyú boltélelmiszeripari gépekszivattyú szerviz):
VL Szivattyú Kft.
2225 Üllő Bimbó u. 4.
Tel/fax: +36-29/320-150
Tel/fax: +36-29/321-160
E-mail: info@vlbt.hu

Weboldalunk: www.szivattyuwebaruhaz.hu